Najveći broj glasova opoziciji u niškoj opštini Medijana, u preostale četiri najviše glasova SNS-u

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Prema preliminarnim rezultatima Republičke izborne komisije je u niškoj opštini Medijani je najveći broj glasova na parlamentarnim izborima dobila je koalicija “Srbija protiv nasilja”, a u preostale četiri opštine lista Srpske napredne stranke osvojila je najveći broj glasova.

Prema podacima objavljenim na sajtu RIK-a u najvećoj gradskoj opštini Medijana koaliciji “Srbija protiv nasilja” je pripalo 39 odsto glasova, a listi naprednjaka 33,62 odsto.

U opštini Palilula lista Srpske napredne stranke osvojila je 44,11 odsto glasova, a “Srbija protiv nasilja” 26,57 odsto glasova.

Na području opštine Crveni krst za naprednjake je glasalo 53,26 odsto izašlih birača, a za “Srbiju protiv nasilja” 17,99 odsto.

Na području opštine Pantelej za naprednjake je glasalo 41,25 osto birača, a za listu “Srbija protiv nasilja” 29,16 odsto birača.

U gradskoj opštini Niška Banja naprednjacima je pripalo 53,97 odsto glasova, dok je 19,6 odsto birača glasalo za “Srbiju protiv nasilja”.

Među strankama koje su na području grada Niša osvojile više od tri odsto glasova nalaze se još i Socijalistička partija Srbije, koalicija NADA, lista “Mi – glas iz naroda” Branimira Nestorovića i koalicija Dveri – Zavetnici.

Na području Niša juče su se birači izjašnjavali samo o listama za Narodnu skupštinu jer lokalni izbori nisu raspisani.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x