Napadnut kandidat za narodnog poslanika koalicije MORAMO

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Ilustracija Foto: Ne davimo Beograd
Podelite vest

Kandidat za narodnog poslanika koalicije “Moramo” Rade Obradović napadnut je u toku predizbornih aktivnosti, saopštio je danas pokret Ne davimo Beograd.

Kako navodi pokret u saopštenju, Obradović je presretnut u centru Kule u petak oko 19 sati, dok je prikupljao potpise za izlazak na lokalne izbore grupe gradjana “Kritrična masa za pobedu“.

Nakon uvreda i pretnji, Obradovića je snažno udario pesnicom i oborio na zemlju suprug savetnice ministarke državne uprave i lokalne samouprave, precizirano je u saopštenju pokreta Ne davimo Beograd koji je deo koalicije “Moramo”.

Napad je prijavljen policiji, a Obradović je dobio medicinsku pomoć u Hitnoj pomoći u Kuli, odakle je upućen na Urgentno odeljenje Opšte bolnice u Vrbasu, gde su mu konstatovane povrede, otok na licu i posekotina.

Obradović je za portal Autonomija kazao da smatra da je u pitanju politički motivisan napad i da se pita “šta će se sve dešavati do izbora kada su naprednjaci na samom početku kampanje ovako počeli da se obračunavaju sa političkim protivnicima”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x