“Naši mladi uzori!” – Teodora Aleksov

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

"Naši mladi uzori!" - Teodora Aleksov
Podelite vest

Teodora Aleksov učenica je četvrtog razreda Gimnazije “Sveti Kirilo i Metodije” u Dimitrovgradu. Omiljeni predmet joj je informatika i odlično se snalazi sa raznim programskim jezicima i bazama podataka.

Učestvovala je na raznim tamičenjima sa kojih se vraćala okićena nagradama. U slobodno vreme voli da crta i vežba jezike. Njena najveća podrška su porodica i prijetelji.

Voli jezike, koje sama uči uz pomoć filmova, aplikacija i literaturea koje su joj dostupne. Trenutno govori 6 stranih jezika.

Koje sve jezike govori Teodora, koliko azbuka ima japanski jezik i šta nam je poručila na tom jeziku možete pogledati u novoj epizodi “Naših mladih uzora!”.

 “Ovaj medijski sadržaj se realizuje u okviru projekta za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Dimitrovgrad u 2023. godini. Projekat sufinansira opština Dimitrovgrad.”

“Това медийно съдържание се реализира като част от проекта за реализиране на обществен интерес в областта на обществената информация на територията на община Цариброд през 2023 г. Проектът е съфинансиран от Община Цариброд.”

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x