Naslovne strane za utorak, 14. mart 2023. godine

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Ilustracija Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama za utorak, 14. mart 2023. godine najviše pišu o pozivu ministra privrede da Srbija uvede sankcije Rusiji, povlačenju Nemanje Vidića iz trke za predsednika Fudbalskog saveza Srbije i različitim društvenim temama.

BLIC – “Palmin ministar pozvao na uvođenje sankcija Rusiji”, o pozivu članovima vlade koji je uputio ministar privrede Rade Basta. O izborima za predsednika FSS “Vidić se povukao, Džajić u fotelji”. List piše da svakog dana u Srbiji nestane devet osoba “Za mnogima se i dalje traga”.

VEČERNJE NOVOSTI – O pozivu koji je članovima vlade uputio ministar Rade Basta “Traži da uvedemo sankcije Rusiji”. O cenama letovanja “Tunis jeftin, a svi će za Grčku”. O odluci Nemanje Vidića da povuče kandidaturu za predsednika FSS “Džajić pred promocijom za čelo Fudbalskog saveza Srbije”.

DANAS – O problemima stanara pojedinih zgrada u najskupljem beogradskom kvartu “Građevinski fušeraj u Beogradu na vodi”. Osuda stavova gradonačelnika Beograda “Šapićeva izjava podstiče nasilje nad Romima”. List piše i o dodeli Oskara i najboljem filmu “‘Sve u isto vreme’ sa Oskarom ima ukupno 158 nagrada”.

NOVA – O troškovima putovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića “Znamo ko i zašto putuje Srbijom, ali ne i ko plaća skupe ekskurzije”. O manjku kadrova u zdravstvenim ustanovama “Srbiji fali 200 anesteziologa”. Protest upozorenja radnika TENT-a “Pobuna u EPS-u, traže veće plate”.

POLITIKA – O propasti Banke Silicijumske doline, najvećem bankarskom bankrotu od 2008. godine “Zaljuljao se svetski finansijski poredak”. Predsednik Srbije kaže “Građani mogu da budu sigurni u banke koje rade uz dozvolu NBS”. Za list govori ministar spoljnih poslova i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić “SPS nije za uvođenje sankcija Rusiji”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x