Nastavlja se nestabilno i promenljivo vreme

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija vesti
Podelite vest

U sredu, 17. maja,  promenljivo oblačno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda uz moguću kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove. U košavskom području će duvati umeren do pojačan jugoistočni vetar, ali u slabljenju i prestaje krajem dana.

U ostalim krajevima vetar slab do umeren južni ili istočni. Pritisak ispod normale.

Minimalna jutarnja temperatura od 10°C do 14°C, a maksimalna od 19°C u Negotinu do 24°C u centralnoj Srbiji. Uveče je moguća kiša.

U četvrtak malo svežije i oblačno sa kišom povremeno.

U petak i za vikend toplije sa dužim sunčanim periodima i ređom pojavom lokalnih pljuskova popodne.

Beograd: U sredu toplo i promenljivo oblačno vreme uz moguću kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove. U četvrtak svežije i oblačno sa kišom povremeno. U petak i za vikend toplije sa dužim sunčanim periodima.

Novi Sad: U sredu toplo i promenljivo oblačno vreme uz moguću kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove. U četvrtak svežije i oblačno sa kišom. U petak i za vikend toplije sa dužim sunčanim periodima i ređom pojavom lokalnih pljuskova u nedelju popodne.

Niš: U sredu toplo i promenljivo oblačno vreme uz moguću kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove. U četvrtak malo svežije i oblačno sa kišom povremeno. U petak i za vikend toplije sa dužim sunčanim periodima i ređom pojavom lokalnih pljuskova popodne.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x