Nastavlja se Super liga, Partizan u Kruševcu, Zvezda dočekuje Radnički iz Niša

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Fudbaleri Crvene zvezde, foto: BetaPhoto/Branislav Božić
Podelite vest

Utakmicama 10. kola nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, fudbaleri Partizana igraju u Kruševcu protiv Napretka, dok će Crvena zvezda dočekati Radnički iz Niša.

Utakmice 10. kola igraju se tokom četiri dana, nakon što je čitavo deveto kolo, koje je trebalo da se igra sredinom ove sedmice, odloženo zbog dana žalosti u Srbiji.

Prva utakmica 10. kola igra se danas od 18.30 u Novom Sadu gde Vojvodina dočekuje IMT. Obe ekipe su u prošlom kolu ostvarile pobede i žele da naprave niz kako bi se popele u gornji deo tabele. Vojvodina ima 11 bodova na osmom mestu, a IMT bod manje na devetom.

Partizan u nedelju od 17 časova u Kruševcu igra protiv Napretka i pokušaće da nastavi niz pobeda kako bi ostao u vrhu tabele. Ekipa iz Kruševca je osvojila sedam bodova i zauzima 14. mesto.

Partizan je drugi na tabeli iza TSC-a zbog slabije gol-razlike – 18:10 i 18:6, posto obe ekipe imaju po 19 bodova, odnosno po šest pobeda i remi. Klub iz Bačke Topole u subotu od 19 časova igra u Lučanima protiv Mladosti, koja je četvrta na tabeli sa 15 bodova.

Fudbaleri Zvezde igraju u subotu od 18.05 na stadionu “Rajko Mitić” protiv Radničkog i pokušaće da pobede kako bi se iskupili za poraz iz prošlog kola protiv Čukaričkog (1:2), ali i kako bi napravili dobru pripremu za utakmicu protiv Jang Bojsa u Ligi šampiona, u utorak u Beogradu.

Zvezda je treća na tabeli sa 15 bodova, a Radnički, koji je u poslednje dve utakmice bez poraza, sa sedam bodova zauzima 13. mesto.

Fudbaleri Spartaka u subotu od 17 časova dočekuju Čukarički i žele da nastave niz od dve pobede kako bi se zadržali u gornjem delu tabele, dok će Javor u nedelju od 16 časova u Surdulici protiv Radnika pokušati da prekine niz od dva poraza.

U duelu pretposlednje i poslednje ekipe na tabeli, Železničar u nedelju od 18 časova u Pančevu igra protiv Radničkog 1923, a poslednja utakmica 10. kola igra se u ponedeljak od 19 časova u Beogradu, gde Voždovac dočekuje Novi Pazar.

Utakmice 10. kola Super lige Srbije:

Petak:

Vojvodina – IMT (18.30)

Subota:

Spartak – Čukarički (17.00)
Crvena zvezda – Radnički Niš (18.05)
Mladost – TSC Bačka Topola (19.00)

Nedelja:

Radnik – Javor (16.00)
Napredak – Partizan (17.00)
Železničar – Radnički 1923 (18.00)

Ponedeljak:

Voždovac – Novi Pazar (19.00)

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x