Nataša Kandić tvrdi da je ona cilj tužbe osmoro zaposlenih u FHP , a i da se sačuvaju plate

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: prntscreen Dnevnik TV Nova
Podelite vest

 Osnivačica Fonda za humanitarno pravo (FHP) Nataša Kandić ocenila je da je ona cilj tužbe osmoro zaposlenih u FHP protiv tog Fonda, kao i da se sačuvaju plate koje je, kako je dodala, nekima od podnosilaca tužbe povećala bivša direktorka.

Sindikat radnika i radnica zadužbina, fondacija i udruženja građana saopštio je ranije da je osmoro zaposlenih u FHP podnelo zajedničku tužbu protiv poslodavca zbog zlostavljanja na radu, i da se svi podnosioci žale na postupanje Nataše Kandić, osnivačice FHP.

“U tužbi protiv FHP, cilj je Nataša Kandić. I u javnosti viču ona je zlostavljačica”, napisala je je na društvenoj mreži Iks (nekadašnji Tviter) Kandić.

Dodala je da je “podnošenje tužbe protiv FHP  pokušaj da se pokriju nezakonite odluke Upravnog odbora i bivše direktorke FHP-a, a posebno”, kako je navela,” poverljive izjave, da baza podataka i projekat Kosovska knjiga pamćenja budu van kontrole osnivačice Nataše Kandić, FHPK i nove uprave FHP.

“Podnošenje tužbe protiv FHP-a je pokušaj da se sačuvaju plate koje je nekima od podnosilaca tužbe bivša direktorka povećala za 50 odsto, i da FHP krene s nekom drugom politikom prema prošlosti, navela je Kandić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x