NESTALA Jovana Marjanović na Zlatiboru

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Jovani Marjanović od srede 22. decebra gubi se svaki trag. Ona je prema pisanju medija nestala na Zlatiboru. Jovana ima 54 godine, a u trenutku nestanka na sebi imala monton kamel boje, pamučne crne trenerke, krem čizme i manju crnu torbu preko ramena.

Jovana je tog dana oko 20 sati uveče izašla u šetnju i od tada joj se gubi svaki trag. Prema rečima Ljiljane Simić, njene ćerke, tog dana nije primetila ništa čudno.

“Majka boravi nekoliko meseci na Zlatiboru zbog posla. Nije bilo ničeg čudnog u njenom ponašanju, samo je izašla da prošeta i od tada ne znamo ništa o njoj – ističe ona i dodaje da joj je telefon pronašao neki čovek, koji ga je i upalio”, pa je ga je policija odmah locirala.

Jovanin telefon bio je nedostupan od 22. decembra od 20 sati, a pronađen je u cevima za vodovod na gradilištu preko puta Nisove pumpe na ulazu u Zlatibor, koja je poprilično udaljena od mesta gde je Jovana smeštena.

“Telefon je pronašao neki čovek, koji ga je i upalio, pa je ga je policija odmah locirala”, navodi Ljiljana za “Novosti”.

U trenutku nestanka Jovana je na sebi imala monton kamel boje, pamučne crne trenerke, krem čizme i manju crnu torbu preko ramena. Za Jovanom je raspisana poternica, i policija je aktivno uključena u potragu.

Porodica moli sve koji znaju neku informaciju o Jovani da se jave na broj 060 5576764, ili na neki od brojeva navedenih uz fotografiju.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x