Niš: 14. Sajam automobila u hali Čair počinje danas i traje do nedelje

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

 Sajam automobila “AUTO MOTO FEST NIŠ”, 14. po redu,  u organizaciji City Marketing Centra, održaće se od 6. do 8. oktobra u i ispred Hale „Čair“ od 10 do 20 sati.

Svečano otvaranje sajma je u petak 6. oktobra u 11 sati.

” Očekuje se pozdravna reč osnivača Sajma automobila Olivera Paunovića, a javnosti će se obratiti i  Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina (prva opština u Srbiji koja je uvela Zelenu turu ), kao i Dragana Sotirovski, gradonačelnica Niša, Dragan Stevanović, državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Planiran je i nastup “Baltic Benda”. Inače,  Opština Čajetina je ovogodišnji regionalni prijatelj sajma automobila”, sapštili su organizatori,

Dodaju i da je Zlatibor prvi u Srbiji uveo “Zelenu turu” i priključio se zelenoj agendi kojoj Niš teži. Oni će za koji dan pustiti u rad i električni katamaran na Ribničkom jezeru (među-stanica na Gold Gondoli).

LCV Konferencija počinje u petak 6. oktobra u 12 sati, a održava se u VIP salonu Hale “Čair”.

Kompanija „Vozim na struju“ koja izlaže na Sajmu organizuje prvu LCV konferenciju u Srbiji (Laka dostavna vozila na struju sve su brojnija u poslovnim i privrednim flotama, NPR. Pošte Srbije).

Na ovoj jedinstvenoj konferenciji će biti reči o elektrifikaciji voznih parkov, kao i o novinama u vezi sa elektromobilima, punjačima i baterijama.

SUBOTA 7. oktobar

11:00 Nebojša Kocić, predsednik Gradske opštine Medijana, dodela priznanja izlagačima

11:30 Miroslav Milutinović, predsednik Gradske opštine Crveni Krst, dodela priznanja izlagačima

12:00 Bratislav Vučković, predsednik Gradske opštine Palilula, dodela priznanja izlagačima

NEDELJA 8. oktobar

15:00 Proglašenje najlepše hostese i mistera ovogodišnjeg Sajma automobila, Turistička organizacija Niša, direktorka Dragana Božić

Ulaznice se kupuju na biletarnici Hale “Čair”. Pojedinačna cena je 300,00 dinara, grupne (za više od 10 lica) ulaznice su po 200,00 dinara a deca do 10 godina ne plaćaju ulaz.

Regionalni dileri automobila, kao i brojne auto kuće ponudiće ono najbolje što trenutno imaju u ponudi, pored novih modela automobila biće predstavljeni i novi brendovi na srpskom tržištu.

“Prema najavama izlagača imaćemo interesantne srpske premijere a tu su i laka električna dostavna vozila, koja polako preuzimaju primat kada je dostava u pitanju. Sajam će imati i humanitarni karakter ASTER MARKETING I MOCART fondacija biće zaduženi da zabave posetioce ali i da pomognu u prikupljanju sredstava za lečenje naših sugrađana. POP Auto Group i još nekoliko drugih malih izlagača organizovali su nagradne igre za sve posetioce”, poručili su iz City Marketing Centra.

Tokom ovogodišnjeg sajma biće obezbeđeni sajamski popusti za kupovinu najnovijih modela, mnogi distributeri obezbedili su popust do kraja godine. Biće zakazivane i organizovane i probne vožnje.

Kao i prethodne godine i ove će velika pažnja biće usmerena na hibridna, električna vozila, motocikle, a uz bogatu i raznovrsnu prateću opremu.

Dodaju i da je na ovogodišnjem sajmu  i jedan inovator čije je vozilo veoma interesantno, a prikazano je i na međunarodnim izložbama.

Organizator Auto Moto Fest-a je City Marketing Centar a pokrovitelj Grad Niš a pomogle su Gradske opštine Medijana, Palilula i Crveni Krst.

Sve dodatne informacije mogu se naći na https://sajamautomobila.com/

Auto kuće i ditributeri koji će se naći na sajmu su: Auto centar Krunić sa brendovima: Renault, Dacia Bros Auto: Volkswagen i Audi Vozim na Struju – Pane AG: Cenntro Car Box: Peugeot, Suzuki, Opel, Honda, Vespa, Piaggio, Aprilija i novi brendovi QJ Motor, Zontes i Segway Kemoimpex Auto: Mercedes Auto Čačak: Škoda Grand Motors: Ford, novi brend MG Raavex Group: Toyota, Citroen, Motogrini i novi brend na tržištu Srbije Cenntro.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x