Niš: Sinu zbog napada na majku 60 dana zatvora

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Prekršajni sud u Nišu izrekao je kaznu zatvora od 60 dana Nišliji L.L. jer je 26. jula u njihovoj porodičnoj kući u ulici Đuke Dinić napao svoju majku i povredio je iako mu je zbog ranijeg nasilja prema njoj, bila izrečena mera zabrane prilaska.

“Njemu je već bila izrečena hitna mera zabrane prilaska oštećenoj po Zakonu o nasilju o porodici ali je on prekršio pa mu je ponovo izrečena hitna mera i kazna zatvora u trajanju od 60 dana na čije je izdržavanje odmah upućen s obirom na to da je nakon ponovljenog nasilja, pobegao”, objašnjavaju naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

L.L. je prijavila policiji njegova pedesetdevetogodišnja majka, patrola je odmah upućena na lice mesta gde je ustanovljeno da je zadobila povredu na nozi.

Intervenisala je Hitna pomoć koja je povređenu ženu transportovala do Univerzitetskog kliničkog centra na dalje zbrinjavanje.

Prema nezvaničnim saznanjima, razlog svađe koja je kulminirala fizičkim obračunom je to što je žrtva zamerila napadaču zbog učestalih pijanstava.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x