Novembarske priče u novom izdanju Elektronskih novina TO Zlatibor

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

TO Zlatibor - Elektronske novine NOVEMBAR 2023.
Podelite vest

Tema novembarskog broja je kongresni turizam na Zlatiboru.

Novo izdanje otkriva kako je ova planina prelepe prirode, bogatog nasleđa i čistog vazduha postala inspiracija i domaćin događajima koji povezuju umove, stvaraju inovacije i neguju zajedništvo. Novi broj najavljuje i osnivanje Kongresnog biroa Zlatibor.

U tom kontekstu novembarski broj otvara uvodnik prof. dr Marka Špilera, direktora “Centra za menadžment” i predsednika Komore javnih nabavki Srbije, koji je zaslužan za veliki broj uspešno organizovanih seminara, obuka i radionica na Zlatiboru.

U delu posvećenom zlatiborskim vidikovcima, istražujemo najlepše tačke sa kojih se pruža neverovatan pogled na planinski pejzaž. Ova priča poziva čitaoce da se upuste u istraživanje prirodnih lepota i uživaju u neotkrivenim delovima Zlatibora.

Čitaocima će posebno biti interesantan tekst o zlatiborskom selu DobroselicaPriča koju donosi rubrika “Iz prošlosti Zlatibora” otkriva običaje vezane za proslavljanje krsne slave u zlatiborskom kraju.

Novembarski broj Elektronskih novina predstavlja novi zlatiborski hotel “Queen of Zlatibor” čije se vrata uskoro otvaraju za ljubitelje luksuznog smještaja. U okviru rubrike “Zalogaji Zlatibora predstavljen je restoran “Jelena Anžujska”.

Elektronske novine Turističke organizacije Zlatibor moguće je pogledati ovde

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x