Novi dodatni sadržaji hotela Mir na Zlatiboru

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Turistička organizacija Zlatibor
Podelite vest

Hotel Mir 4* nalazi se u najmirnijem delu turističkog centra, na svega desetak minuta lagane šetnje od centra naselja. Hotel je idealan za odmor i opuštanje, a najvažnija karakteristika ovog hotela je upravo mir.

Hotel Mir od nedavno svojim, ali i svim ostalim gostima nudi uživanje u wellness centru. Na raspolaganju su zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo i slana soba. Doživljaj možete upotpuniti vežbajući u prostranom i modernom fitness cetru koji poseduje odličan izbor sprava za vežbu uz profesionalnu podršku naše trenera ili u privatnoj spa zoni (velikom jaccuzziju i saunama).

Foto: Turistička organizacija Zlatibor

Radno vreme wellness centra je od 11.00 do 21.00h. Cena ulaznice za eksterne goste je 1.100 dinara, uz doplatu od 500 dinara za privatnu spa zonu.

Jedan od aduta hotela Mir je i dečija igraonica sa profesionalnim vaspitačem. Smeštena u mirnom delu Zlatibora, prostrana i svetla, opremljena je modernim i bezbednim spravama.

U sklopu igraonice nalazi se lavirint sa različitim vrstama prepreka prilagođenih deci uzrasta od 1 do 8 godina. Tu su i bazen sa lopticama, zmija, didatičke igrače, kao i pribor za likovne aktivnosti, igre uloga kako za devojčice, tako i za dečake. Mekane igračke pogodne su za naše najmlađe posetioce.

Foto: Turistička organizacija Zlatibor

Radno vreme igraonice je dvokratno od 10.00 do 13.00h i od 16.00 do 20.00h.

Cena započetog sata je 350 dinara po detetu.

Postoji i mogućnost organizacije kreativnih i edukativnih radionica, proslava dečijih rođendana kao i višesatno čuvanja dece.

Za dodatne informacije pozovite hotel Mir , tel: +381 (0)31 84 51 51.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x