NOVO! Putovanjem u Tursku DO SAVRŠENE KOSE – AERO TURS

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Spojite lepo i korsino. Putujte i smestite se udobno, idite na presađivanje kose u Istanbul i na najelegantniji način učinite svoj izgled savršenim. Jednostavno je, kažu u niškom AERO TURS-u.

Presađivanje kose o kojem već dugo razmišljate je danas na dohvatu ruke. Prvi na jugu Srbije i po veoma povojnim cenama za Vas ceo aranžman organizuje AERO TURS.

“Tokom ovog medicinskog putovanja, će brinuti eminetni stručnjaci, a vi ćete ostvariti svoj san”, kažu u AERO TURS-u.

Tretman koji je veoma uspešan i trenutno se najviše preporučuje je DHI tehnika. U ovoj proceduri je predviđena lokalna anestezija bez igle. Dobija se sertifikat koji grantuje tretman. Čitav postupak se obavlja u operacionoj sali koja ispunjava visoke standarde, a nakon presađivanja je predviđen i PRP tretman. U cenu ovog medicinskog tretmana ulaze medikamenti i set.

Privatna klinika u kojoj se obavljaju tretmane ima saradnju sa Oxfordom, a proglašena je i za najbolju bolnicu u Evropi 2017. godine.

Tokom ovog medicinskog putovanja, predviđen je smeštaj u hotelu sa 4 ili 5* blizu glavnih turističkih lokacija i privatne klinike, a obezbeđen je i VIP transport koji je deo ponude ovog putovanja.

Za više inforamcija o aranžmanu kontaktirajte AERO TURS

AERO TURS
018/290 099
069/44 84 633
069/44 84 634
aeroturs@gmail.com

FACEBOOK + INSTAGRAM

Preko ove niške agencije možete da nabavite karte i organizujete svoje putovanje prema dalekim destinacijama. Ono što je trenutno veoma aktuelno je da Air Serbia od 4. januara 2022. godine uspostavlja nove linije sa aerodroma Konstantin Veliki i aerodroma Morava u Kraljevu.

Air Serbia leti do Istanbula, Frankfurta (Han), Kelna i Ljubljane, dok će iz Kraljeva obavljati letove do Istanbula.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x