Novosadski naprednjaci traže jedinstvenu podršku za Vučića

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: (BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS)
Podelite vest

Novosadski odbor Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas da “u jednom od najvažnijih trenutaka novije srpske istorije”, pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u vodjenju politike koja će obezbediti konačni mir na prostorima Kosova i Metohije, a “istovremeno zaštititi srpski narod i svetinje od daljeg pogroma”.

“Naprednjaci Novog Sada pozivaju sve aktere srpske političke scene da se u ovom odsudnom trenutku, kada su Srbija i njen predsednik pritisnuti sa svih strana neverovatnim ucenama, stave pod istu zastavu i pokažu jedinstvo koje će pokazati svetu koliko srpskom narodu znači južna pokrajina”, navodi se u saopštenju SNS.

Ističe se da je “borba za mir i teritorijalni intergitet Srbije koju vodi predsednik Vučić” najveći nacionalni interes, kao i da u toj borbi ne sme da bude sam.

U saopštenju se dodaje i da pitanje Kosova i Metohije ne sme da bude tema dnevnog prepucavanja političkih stranaka, kao i da neće da razmišljaju o povlačenju Vučića sa funkcije, koje “zagovaraju pojedinci željni da zauzmu njegovo mesto i time Kosmet predaju onima koji nam ga otimaju”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x