Novosadski sajam knjiga od 18. marta

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube AgroJug video printscreen
Podelite vest

Novosadski sajam knjiga biće otvoren u ponedeljak, 18. marta i trajaće do 25. marta. Premijerna izdanja, atraktivne programe i brojne promocije priprema oko 60 izlagača, a uz besplatan ulaz za posetioce, najavljene su danas i standardna i specijalna sajamska sniženja i akcije.

Radno vreme za posetioce biće od 10.00 do 20.00, rečeno je na konferenciji za novinare.

Sajam knjiga će otvoriti književnik Igor Mirović, a potom će, na štandu Lagune, biti promovisana njegova nova knjiga poezije “U Lavirintu”. Popustom od 70 odsto publiku će dočekati zrenjaninska Agora, koja će promovisati nove naslove i domaće pisce, dodaje se.

“Pčelica” će određene naslove ponudi sa popustom 60 odsto, a kao ekskluzivni zastupnik romana Milovana Vitezovića, i njih će promovisati na Sajmu. “Službeni glasnik” svoja izdanja donosi po ceni nižoj od 25 do 50 odsto, a Banatski kulturni centar će pojedine naslove prodavati 40 odsto jeftinije.

Posetioci sniženja od 30 do 35 odsto mogu da očekuju na štandovima Prometeja, The English Book-a, Preporoda, Partenona i Akademske knjige. Iz Sajma su naveli da neće izostati ni ponuda stripova: izdavačka kuća Golconda će predstaviti luksuzna kolekcionarska izdanja, ali i kiosk izdanja.

Ovogodišnji dobitnik Ninove nagrade za delo “Poslije zabave” Stevo Grabovac, zakazao je susret sa posetiocima u sredu, 20. marta od 18.00.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x