Objavljena lista takmičarskih pesama Bunt rok festivala

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: RTS video printscreen
Podelite vest

Radio televizija Srbije saopštila je da je na oficijelnom Youtube kanalu dostupna plejlista sa svih 20 takmičarskih pesama Sedmog Bunt rok festivala koji će se održati 26, 27. i 28. maja.

Autorka emisije “Bunt” i “Bunt rok festivala” Branka Glavonjić predstavila je plejlistu i rekla da je taj festival “svojevrsna nacionalna platforma za rok muzičare i autore koji tek stupaju na scenu”.

“Ovo se prvi put dešava – da je objavljena kompletna plejlista i da naša publika može da čuje sve ovogodišnje takmičarske numere, gotovo mesec dana pre početka festivala. Na festivalu će se predstaviti i takmičiti 20 bendova i autora iz cele Srbije, a festival ćemo realizovati uživo uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a, 26, 27. i 28. maja”, istakla je Glavonjić.

Takmičari Bunt rok festivala su: Katerina, Milan Kosanović, Majmunsko ostrvo, Generation Z, Bagremov med, Noise gate, Fjordovi, Grizete, Sin Seekas, Stonehenge, Razvigor, Fade out, Kontra štim, Rihter, Monah, Uroš  i nejaki, Sirko i Ljube, Promonael, Deformitet i Sara Džesika Panker.

U dva polufinala predstaviće se po 10 bendova i autora, biće dodeljena nagrada “Pobednik publike”, kao nagrada stručnog žirija.

Do sada je kroz projekat “Bunt rok festival”, prošlo više od 800 autora i bendova, navedeno je u saopštenju.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x