Obradović: Cilj Nacionalnog okupljana smena vlasti na svim nivoima i pobeda patriotske politike

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaVideo printscreen
Podelite vest

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović poručio je danas da je cilj Nacionalnog okupljanja, koje su pokrenuli ta stranka i Srpska stranka Zavetnici, smena aktuelne vlasti na svim nivoima i pobeda “suverenističke, državotvorne i patriotske politike”.

“Razmislićemo ko će biti naš partner kada pobedimo na izborima. Mi svakako nikome, a posebno SNS-u, nećemo biti nikakva prikolica za opstanak na vlasti. Ili ćemo mi predvoditi vlast koja počiva na našem predizbornom programu, ili ćemo ostati u opoziciji”, rekao je Obradović u intervjuu za list Danas.

Na pitanje o saradnji sa “Srbijom protiv nasilja” na nivou Beograda, on je naveo da se “lokalni nivo ne bavi velikim nacionalnim i državnim temama i na tom nivou su druge predizborne i postizborne teme”.

“Tako da smo veoma raspoloženi i spremni za smenu aktuelne beogradske vlasti na čelu sa SNS i SPS i imamo najboljeg, nadstranačkog kandidata za gradonačelnika (Ratka Ristića) koji može da pomiri podeljeni Beograd i povede ga novim putem struke i nauke uz pomoć kojih će se donositi i sprovoditi političke odluke”, naglasio je Obradović.

Na pitanje da li će Nacionalno okupljanje podržati nekog drugog kandidata, ako ne osvoje dovoljno glasova, kako bi pala vlast gradonačelnika Aleksandra Šapića, Ogradović je naglasio da “nema buduće vlasti u Beogradu bez Nacionalnog okupljanja, kao što nema boljeg kandidata ni u redovima vlasti ni u redovima opozicije od prof. dr Ratka Ristića”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x