Obradović: Najveća zebnja ovih izbora – da li će Đilas otići na kanabe kod Vučića

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaVideo printscreen
Podelite vest

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da je glavni cilj Nacionalnog okupljanja, koji ta stranka čini sa Srpskom strankom Zavetnici, smena aktuelne vlasti za svim nivoima – od republičkog preko pokrajinskog do lokalnog nivoa.

“Možemo da garantujemo da Srpski pokret Dveri i Srpska stranka Zavetnici neće biti deo nijedne vlade republike Srbije koja je spremna da primeni francusko-nemački ultimatum o priznanju lažne države Kosovo ili da uvede sankcije Rusiji”, rekao je Obradović, za nedeljnik NIN.

A za to, rekao je Obradović, “ima zainteresovanih i u prozapadnoj vlasti i u prozapadnoj opoziciji”.

“Zato je za nas podela na sadašnju i bivšu vlast prevaziđena, i smatramo da je Nacionalno okupljanje alternativa biranju između Vučića i Đilasa. Želimo da se buduća vlada republike Srbije pravi na našem predizbornom programu, i možemo da sarađujemo samo sa onima koji dele naše suverenističke ideje”, poručio je Obradović.

On je naveo da je “najveća zebnja ovih izbora dilema da li će Dragan Đilas iznova otići na kanabe kod Aleksandra Vučića, što može da znači da američki ambasador Hil namerava da podrži vladu Aleksandra Vučića i Dragana Đilasa, pri čemu bi Vučić dobio podršku za francusko-nemački plan, a Đilas zauzvrat vlast u Beogradu”.

Na pitanje o Beogradu, on je naveo da se na lokalnom nivou ne rešavaju velika nacionalna i državna, već upravo lokalna pitanja i dodao: “Mi smo veoma zainteresovani za smenu aktuelne beogradske vlasti, koja predstavlja vrhunac bahatosti, nestručnosti i korumpiranosti”.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x