Obradović pred Zvezdu: Izuzetnu važnost ima utakmica

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/KK Partizan /Maja Nastić
Podelite vest

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da očekuje da će i predstojeći derbi protiv Crvene zvezde u ABA ligi biti težak kao i onaj u Evroligi i istakao da od svojih igrača očekuje da pruže maksimum.

“Prilično neuobičajena situacija da odmah nakon evroligaškog derbija igramo protiv Crvene zvezde i u ABA ligi. Bila je veoma teška ta prva utakmica i očekujem da nas ista takva očekuje i danas. Izuzetnu važnost ima utakmica”, rekao je Obradović, prenosi klub.

Košarkaši Partizana su u četvrtak pobedili Crvenu zvezdu u petom kolu Evrolige sa 88:86, a već danas ponovo dočekuju najvećeg rivala, ovog puta u petom kolu ABA lige.

“Ono što je za nas najvažnije, to je da u situaciji u kojoj se nalazimo sa povredama, svi igrači koji su u spremni i zdravi, pruže svoj maksimum”, rekao je Obradović.

“Očekujemo ponovo izvanrednu atmosferu kakvu su napravili naši navijači u evroligaškoj utakmici. Očekujemo da sve protekne u košarkaškoj atmosferi i da se nakon meča priča samo o košarci”, dodao je on.

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović je istakao da je utakmica protiv Crvene zvezde mnogo važnija od prethodne u Evroligi.

“Posle poraza od Mege znamo da nemamo prava na kiks. Bićemo oslabljeni, neće naš kapiten Kevin Panter neće biti u sastavu. Moraćemo svi da nadomestimo taj gubitak i da damo sve od sebe da pobedimo Zvezdu”, rekao je Avramović.

“Svi znamo ko su igrači rivala, oni znaju ko smo mi. Biće prava borba i jedva čekamo da izađemo na teren”, dodao je on.

Utakmica je na programu danas od 20.00 u Beogradskoj areni.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x