Obradović: Srbija će nestati za 80 godina ako ne promenimo demografsku i poresku politiku

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Boško Obradović, Foto: BetaPhoto/Miloš Miškov/EV
Podelite vest

 Predsednik Dveri Boško Obradović ocenio je danas da će srpski narod nestati za 80 godina ukoliko država ne promeni postojeću demografsku i poresku politiku.

Komentarišući preleiminarne rezultate popisa, po kojima je Srbija od 2011. godine ostala bez skoro 500.000 stanovnika, Obradović je ocenio da su ti podaci “katastrofalni” ali i da su “dodatno ublaženi u Zavodu za statistiku a da je manjak broja stanovnika daleko veći”.

“Vlada Srbije mora da donese doluku da nema gradnje stadiona narednih 10 godina dok nas ne bude 500.000 više nego danas. Naravno, nema ni Pinka, nema gej parada, ne može se podržavati negativan sistem vrednosti niti stvari koje su suprotne porodici i tradicionalnim vrednostima”, ocenio je Obradović a prenele Dveri.

Pozvao je na uvođenje poreske reforme koja bi podrazumevala da svakome ko stupi u brak budu smanjeni porez na zaradu i porez na imovinu.

“Kada porodica dobije prvo dete sledi dalje smanjene poreza na zaradu i na imovinu, pa za drugo i treće dete dodatno smanjenje poreza na zarade i imovinu a za četvoro i više dece potpuno neplaćanje bilo kakvog poreza dok bi majke troje i više dece imale nacionalnu penziju”, naveo je lider Dveri.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x