Obradović (Srbija protiv nasilja): Miketić se povlači iz kampanje, biće odlučeno da li i sa liste

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: printsceen
Podelite vest

Kandidat za gradonačelnika Beograda liste “Srbija protiv nasilja” Vladimir Obradović izjavio je danas da se kandidat za odbornika te liste Đorđe Miketić, nakon što je objavljen njegov privatni snimak, povukao iz izborne kampanje, a da će tek biti odlučeno da li će ostati na toj listi.

“Miketić se povukao iz kampanje da ona ne bi bila obojena tim tabloidnim naslovima”, rekao je Obradović novinarima na Trgu Republike u Beogradu.

On je ocenio da je slučaj Miketića i objavljivanja tog snimka “primer kako se vlast obračunava sa političkim neistomišljenicima”.

“Zalaze u njihov privatni život, baveći se onim što je daleko od izborne kampanje”, kazao je Obradović.

Nosilac liste Dobrica Veselinović ocenio je da će Miketić uraditi ono što je najbolje za koaliciju “Srbija protiv nasilja”.

“Što se tiče daljih koraka, mislim da je u konačnici to lični čin gospodina Miketića. Mislim da će pokazati veliku odgovornost”, rekao je Veselinović, navodeći da je odluka na njemu i njegovoj stranci.

Dodao je da je korišćenje nečijeg žvota u političke svrhe za listu “Srbija protiv nasilja” neprihvatljivo, kao i da je u pitanju zloupotreba.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x