Održana osnivačka skupština buduće stranke ‘Mi – Glas iz naroda’

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

FOto: YouTube МИ - ГЛАС ИЗ НАРОДА printscreen
Podelite vest

Pokret “Mi – Glas iz naroda” saopštio je da je održao osnivačku skupštinu buduće stranke, na kojoj je usvojio statut i program. Proces prerastanja pokreta u stranku je još uvek u toku, a osnivačka skupština održana je u nedelju u hotelu “M” u Beogradu, pred oko, kako se dodaje u saopštenju, 200 delegata.

Izuzev pet osnivača pokreta, Siniše Ljepojevića, Jovana Janjića, Dragana Stanojevića, Mitra Kovača i Branka Pavlovića, na čelu stranačke skupštine bile su i dve poslanice tog pokreta Ana Krstić i Ana Ivanović.

Izuzev statuta i programa stranke, čelnici i delegati pokreta “Mi – Glas iz naroda” izglasali su i buduću statutarnu komisiju i nadzorni odbor.

“Skup je protekao u prijateljskoj atmosferi, nakon čega je, iza zatvorenih vrata, usledio dug razgovor o najbitnijim pitanjima i budućem delovanju stranke”, dodaje se u saopštenju.

Pokret “Mi – Glas iz naroda” u prethodnom periodu napustila su dvojica od sedam osnivača, Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić, nakon navodnih nesporazuma oko budućeg rukovodstva stranke.

Nestorović je, kako je tada saopšteno, želeo da bude predsednik buduće stranke, dok su ostali osnivači želeli da stranku vodi sedmočlano veće osnivača.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x