ODRŽANA SEDNICA UPRAVNOG ODBORA LOVAČKOG SAZVEZA SRBIJE

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Vidi Srbiju
Podelite vest

U zgradi Moravske Banovine, u prostorimama Privredne komore u Nišu juče je održana sednica Upravnog odbora Lovačkog saveza Srbije. Sednici je prisustvovalo 12 članova Upravnog odbora, kao i predsednik Skupštine LSS Uroš Đoković i predsednik Nadzornog odbora Slađan Marković. Glavne tačke koje su usvojene na ovoj sednici jesu strateški ciljevi razvoja lovačkih organizacija u Srbiji kao i formiranje delegacije za učešće na međunarodnoj izložbi trofeja OWN.

Usvajanje strateških ciljevi razvoja lovačkih organizacija su prva tačka za započinjanje procesa reorganizacije lovstva, kao i predloga za izradu novog Zakona o divljači i lovstvu i njegovih pratećih pravilnika. Učešće na izložbi OWN u Mađarskoj zahteva ozbiljnu organizaciju kako na republičkom tako i na nivou Lovačkog saveza Srbije, u skladu sa tim izabrana je delegacija, kao i komisije koje će se baviti ovom organizacijom.

Tomislav Radosavljević predložen je za šefa delegacije Srbije u CIC-u. Jedna od tema bila je i organizacija jubileja 125 godina osnivanja Lovačkog saveza Srbije, koji nas očekuje u oktobru, ali i usvajanje finansijskog izveštaja LSS , za koji možemo da kažemo da je konačno na stabilnim nogama, zahvaljujući aktivnom učešću i radu svih članova UO.

The gallery was not found!

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x