Oko sokolovo – Niš kao primer dobre prakse (FOTO)

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Foto: JKP Parking servis

JKP „Parking servis“-Niš ugostio je tokom protekle nedelje kolege iz Parking servisa iz Novog Pazara, na čelu sa direktorom Nerminom Ljajićem.

Na zahtev kolega iz Novog Pazara održana je prezentacija sa primerima iz prakse korišćenja novog sistema elektronske kontrole naplate parkiranja – Scan car kojim su u Nišu opremljena dva vozila. Nakon konferencije PARkon, koja je održana u decembru mesecu, kolege iz zemlje i regiona se često javljaju našem preduzeću u želji da se što bolje upoznaju sa sistemom elektronske kontrole naplate parkiranja koji u Nišu funkcioniše od jula 2022. godine.

“Pre nego smo ugostili kolege iz Novog Pazara naši gosti su bile i kolege iz Zrenjanina. Imali su priliku da se ne samo kroz video prezentaciju upoznaju sa benefitima koje je za grad u domenu parkiranja donelo uvođenje ovog sistema, već i da posete naš servisni centar i u praksi vide kako funkcioniše i taj softverski deo sistema, na koji način se selektuje i obrađuje materijal, porazgovaraju sa zaposlenima na tim poslovima , čuju utiske naših radnika i komunalnih milicionera kao posade u vozilu sa pomenutim sistemom”, kažu u JKP Parking servis.

I kroz anketiranje koje je obavljeno u decembru prošle godine došlo je puno sugestija i pohvala na račun uvođenja sistema Scan car i veliki deo komentara bio je vezan i za deo sistema koji se tiče nepropisnog parkiranja i domena Komunalne milicije, kažu u ovom niškom preduzeću.

Utisci korisnika parkiranja i fotografije s prikazom pre i posle uvođenja sistema, prikazani su u tekstu. Tu su i oni koje su sami napravili radnici JKP Parking servis na terenu, ali i oni koji su stizali od korisnika.

Kod nas su dobrodošle sve kolege koje se bave delatnošću parkiranja u svojim gradovima i koji žele da prate inovacije i trendove koji doprinose komunalnom redu iz oblasti saobraćaja, poručuju iz niškog Parking servisa.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x