Opozicija u Zrenjaninu poziva građane da se prijave na obuku za kontrolore

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Ilustracija Foto: OSR
Podelite vest

Na konstitutivnom sastanku Radne grupe za kontrolu izbora iz opozicionih stranaka i organizacija iz Zrenjanina dogovoreno je da se na svim biračkih mestima obezbede stručni i kvalitetni kontrolori na izborima zakazanim za 17. decembar.

Kako bi se sprečilo kršenja zakona i druge manipulacije, radna grupa poziva građane da im se u tome pridruže i ukoliko to već nisu učinili prijave se za kontrolore na kontakt mejl tehničke opozicije Zrenjanina: tozrenjanin@gmail.com.

Za sve kontrolore će u narednom periodu biti organizovana odgovarajuća obuka u Zrenjaninu, čiji će cilj, kkao je navedeno, biti da se u svakoj fazi izbornog procesa i na svakom biračkom mestu sačuva izborna volja građana.

Tehnička opozicija u Zrenjaninu poziva građane i da na vreme provere da li su upisani u birački spisak.

Kako su naveli, bez obzira na ideološke razlike i različita politička opredeljena, radna grupa za kontrolu izbora je jedinstvena da kroz zajedničke aktivnosti i međusobno poverenje ostvari tehničku koordinaciju svih opozicionih snaga u Zrenjaninu.

To je neophodno, kako je navedeno, da bi konačno došlo do smene postojeće bahate, nestručne i korumpirane vlasti na čelu sa Aleksandrom Vučićem.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x