Orlić: U Skupštini će se sprovoditi politika Vučića

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Vladimir Orlić, Foto: Printscreen Youtube/Prva
Podelite vest

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić izjavio je danas da će se u Skupštini sprovoditi politika koju predstavlja predsednik države i Srpske naredne stranke Aleksandar Vučić, jer se tako pokazuje uvažavanje narodne volje.

“Postoji nesporna parlamentarna većina. To je ono za šta je narod glasao i kakva politika da se sprovodi u narednom periodu. Nema tu nikakvih dilema šta ko da očekuje, to je politika koja će u našoj Skupštini da se sprovodi”, rekao je Orlić za TV Hepi.

On je rekao da je novi saziv Skupštine Srbije “počeo sa više demokratije, slobode i više uvažavanja koje pokazuje parlamentarna većina”, ali da to ne znači da SNS ne zna koju će politiku da sprovodi i da je “podložna pred drskošću” iz opozicije.

Orlić, koji je potpredsednik Glavnog odbora SNS-a, naveo je da oni koji su apsolutno protiv svega što radi Vučić “prvi ne bi sedeli u poslaničkim klupama jer da su se sledili njihovi aršini” ne bi uspeli da preskoče cenzus od pet odsto.

“Ali to što je urađeno sa spuštanjem cenzusa samo govori o dobrom i pozitivnom, o demokratiji danas u Srbiji”, rekao je Orlić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x