Otvoren poziv za kandidovanje najhrabrijih pojedinaca koji doprinose zajednici

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Promo onisuheroji.rs
Podelite vest

U okviru konkursa “Oni su heroji” pozivaju se građani da nominuju inspirativne i hrabre pojedince koji dobrim delima doprinose zajednici u kojoj žive.

Nagradni konkurs “Oni su heroji”, u organizaciji Delegacije Evropske unije u Srbiji ima za cilj da predstavi javnosti najinspirativnije i najhrabrije pojedince koji nesebično čine dobra dela i tako pružaju primer solidarnosti čitavom društvu, saopšteno je iz Beogradske otvorene škole.

“Svi naši prijatelji, komšije, sugrađani, koji pored svakodnevnih obaveza, oblače svoje herojsko odelo i kreću u akciju – po svim vremenskim uslovima razvoze jedini kuvani obrok staračkim domaćinstvima, spasavaju povređene životinje, pomažu ugroženima i jačaju nadu u solidarniji svet – zaslužuju da im i javno pokažemo zahvalnost koju osećamo”, navodi se u pozivu.

Heroine i heroje moguće je nominovati na sajtu www.onisuheroji.rs do 3. maja, nakon čega će glasanjem biti odabrano 10 najinspirativnijih, od ukupno 25 finalista.

Pravila i uslovi konkursa mogu se pronaći na sajtu, a izabranim herojima i heroinama biće uručene vredne nagrade.

Konkurs “Oni su heroji” pokrenula je Delegacija Evropske unije u Srbiji 2020. godine, a namenjen je odavanju priznanja osobama koje nisu poznate široj javnosti, a svojim delima prave važnu promenu i pomažu drugima.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x