Paketi heroina sakriveni u sedište automobila (FOTO)

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Uprava carine Srbije
Podelite vest

Zajedničkim radom carinskih i policijskih službenika na prelazu Horgoš 22. septembra zaplenjeno je više od kilogram i po heroina.

Droga je otkrivena kada je za detaljan pregled na izlazu iz zemlje izdvojen ”reno megan” kojim je ka Austriji sam putovao 37-godišnji domaći državljanin.

Osim što je na prelaz došao trakom obeleženom zelenim semaforom, namenjenom onima koji nemaju ništa za prijavljivanje, vozač je to i potvrdio u razgovoru sa carinicima.

Detaljnim pregledom automobila koji je ipak usledio, u naslonu zadnjeg sedišta ispod presvlake, najpre je pronađena dodatno postavljena metalna ploča, kojom je bila zatvorena njegova fabrička šupljina.

Kada je ploča rašrafljena i podignuta sa jedne strane, među sunđerastim punjenjem u  unutrašnjosti naslona sedišta ukazala su se tri paketa u providnoj foliji oblepljena selotejpom.

Pretpostavlja se da je reč o najčistijem heroinu, a merenjem je utvrđeno da su paketi teški ukupno 1.536. grama (510gr, 511gr i 515gr).

Zbog sumnje da je u fabričkim šupljinama sakriveno još paketa sa istom sadržinom, automobil je pregledan i mobilnim skener uređajem, kada nisu pronađene nikakve nepravilnosti.

Okrivenu drogu, putnika i automobil preuzeli su u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x