Parović pozvao opoziciju da ne prihvati poslaničke mandate

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Miroslav Parović, Foto: printscreen Youtube/Мирослав Паровић
Podelite vest

Predsednik Slobodarskog pokreta Miroslav Parović pozvao je sve opozicione grupacije koje su izašle na izbore i javno iznele tvrdnje da su izbori namešteni, da ne prihvataju poslaničke mandate, kao ni mandate u lokalnim skupštinama.

On je ocenio da dok deo opozicije čak traži poništenje izbora uz demonstracije i štrajk glađu, i dok je čitava opoziciona javnost u Srbiji potpuno na stanovištu da su izbori bili neregularni, jedino časno što opozicija može da uradi je to da ne prihvati mandate u Narodnoj skupštini.

“Svaka druga odluka značila bi saglašavanje sa izbornim kriminalom koji je Vučić sproveo. Ovakva odluka treba da bude donesena i javno saopštena najkasnije do petka 22. decembra jer nakon toga nastupaju božićni i novogodišnji praznici pa neće biti nikakvog odjeka u međunarodnoj javnosti”, naveo je Parović.

On je ocenio da svaki drugi scenario po kojem opozicija pronalazi izgovore i nakon svega ipak ulazi u skupštinu, znači davanje legitimiteta svim pogubnim odlukama koje je vlast donela i koje će u budućnosti doneti, navedeno je u saopštenju.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x