Parović: Vučić za ličnu kampanju troši više nego Bajden i Tramp

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Predsedništvo
Podelite vest

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović rekao je da, “ne računajući brojne političke ustupke koje prema medjunarodnoj zajednici sada radi, vlast u novcu za kampanju izdvaja više od Bajdena i Trampa, tako da smo eto u tome dostigli nivo SAD, a daleko smo iznad proseka Evropske unije”.

“Nakon najave da će mladi dobiti još po 100 evra državne pomoći, naravno ako Vučić i naprednjaci pobede, došli smo do cifre od gotovo pola milijarde evra koliko je vlast izdvojila za potkupljivanje onih ciljnih grupa za koje su istraživanja pokazala da će biti ključna za rezultat na izborima”, naveo je Parović u pisanoj izjavi.

On je istakao da su “ista istraživanja utvrdila da penzioneri duže pamte pomoć te su iz tog razloga novac dobili odmah, dok mladji brže zaboravljaju te je zbog toga kupovina koncipirana tako da ide u dve rate”.

“Navedenih pola milijardi evra državnog novca koji je izdvojen da bi se kupovali glasovi na izborima je samo deo ukupnih para koje će Vučić potrošiti kako bi obezbedio sebi pet godina sigurnosti i imuniteta od krivičnog gonjenja”, naglasio je Parović.

Kako je naveo, “zbog svega ovoga mi iz opozicije treba svu snagu da usmerimo na jedini siguran zajednički imenitelj, a to je potreba da ovaj režim bude srušen”.

“Zato je neophodna kampanja animiranja gradjana da se glasa protiv Vučića jer je to jedini siguran glas za izlazak iz ove pogubne situacije. Ujedno, već sada treba spremati narod na demonstracije na izborni dan pošto je izborna kradja već krenula i biće samo gore kako se bude približavao 3. april”, poručio je Parović.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x