Pastor: Novi rok za završetak izgradnje akva parka na Paliću 31. jul

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube SUBOTICAcom printscreen
Podelite vest

Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Ištvan Pastor izjavio je da je pre nekoliko dana aneksiran ugovor i da je produžen rok za završetak radova na akva parku na Paliću do 31. jula.

“Do tada će biti okončani svi radovi koji su ugovoreni, a paralelno sa tim već sada ide tehnički prijem kompletnog objekta”, naveo je Pastor.

Kako je najavio novinarima, preduzeće “Park Palić” u toku sledeće nedelje imenovaće komisiju za raspisivanje konkursa za traženje partnera koji bi u fazi probnog rada mogao da se upozna sa kompletnim postrojenjem i da ga stavi u funkciju za posetioce.

“Kratko vreme je na raspolaganju, ali je to ključna stvar u funkcionisanju ovog postrojenja, jer treba da se obezbedi da sve bude čisto, besprekorno i to će biti osnov za traženje partnera za ovaj posao”, kazao je Pastor.

Podsetio je da objekat može da se izda u zakup najviše na 15 godina sa uslovima koji su uređeni odlukom.

“Onaj ko bude rukovodio objektom imaće značajne troškove jer treba da obezbedi osoblje, sva ona sredstva koja treba da garantuju bezbednost i higijenu, da uloži sredstva za opremanje akva parka sa ležaljkama i ugostiteljskim sadržajem”, istakao je Pastor.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x