Petak u Srbiji, jutra hladna uz slab mraz, tokom dana toplije

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: betaPhoto/Dragan Gojić
Podelite vest

U petak, 25. novembra jutro će biti hladnije, sa retkom pojavom slabog prizemnog mraza. Tokom dana malo toplije nego u četvrtak. Na severu i zapadu promenljivo oblačno i sunčani intervali, a u centralnim i južnim predelima oblačnije sa malom šansom za poneku kap kiše.

Vetar slab, pre podne severni i severozapadni, a popodne i uveče istočnih pravaca.

Minimalna temperatura od -1°C do 4°C, a maksimalna od 8°C do 12°C.

U subotu hladno jutro i moguća magla i slab mraz. Tokom dana promenljivo oblačno uz malo sunčanih intervala i sumaglicu. Krajem dana naoblačenje dolazi sa juga i usloviće slabu kišu na zapadu i jugu Srbije.

U nedelju oblačno i hladnije sa slabom kišom, a na planinama sa snegom. Ponegde u nižim predelima može biti susnežice. U ponedeljak suvo.

Beograd – U petak i subotu suvo uz hladnije jutro u subotu sa mogućom maglom, a tokom dana povremeni sunčani intervali. U nedelju oblačno sa slabom kišom.

Novi Sad –  U petak i subotu suvo uz hladnije jutro sa maglom, a tokom dana sa povremenim sunčanim intervalima. U nedelju oblačno.

Niš – U petak i subotu suvo sa hladnim jutrima i malo sunčanih intervala. U subotu popodne naoblačenje, a u nedelju oblačno i hladnije sa kišom

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x