Pismo Zeleno levog fronta listi ‘Mi – Glas iz naroda’: Kažite hoćete li sa SNS i SPS u Beogradu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube Jutarnji Program TV Happy video printscreen
Podelite vest

Odbornici Zeleno-levog fronta (ZLF) uputili su danas otvoreno pismo odbornicima liste “Mi – Glas iz naroda” u kojem zahtevaju od njih da se pre pondeljka, kada je konstitutivna sednica Skupštine Grada Beograda, izjasne da li će podržati Srpsku naprednu stranku (SNS) i Socijalističku partije Srbije (SPS) i da li će glasati za izbor predsednika Skupštine grada Beograda i novog gradonačelnika.

U otvorenom pismu ZLF poziva odbornike liste “Mi – Glas iz naroda” da podrže zahtev za poništavanje izbora u Beogradu zbog izborne krađe i prekrajanja izborne volje građana i time “kažu jasno ono što je ceo svet video”.

Ukoliko su tačni navodi o ponudama koje su odbornici te liste dobijali da “prodaju glas” – navodi se u pismu, Branimir Nestorović i ostali sa te liste treba da kažu kome je nuđen novac, ko ga je nudio i da svedoče u krivičnom postupku protiv odgovornih.

Privremeni organ grada Beograda, kojim je predsedavao Aleksandar Šapić, sazvao je konstitutivnu sednicu Skupštine Beograda za ponedeljak, 19. februar, u 10 sati.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x