Počinje Egzitova festivalska sezona: Festival No slip u Beogradu u petak i subotu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Festival No slip (No Sleep) biće održan u petak i subotu, 8. i 9. aprila u Beogradu, čime će početi Egzitova festivalska sezona.

Festival će biti održan nakon dvogodišnje pauze, a prvi je u nizu dogadjaja iz porodice Egzit festivala, saopštili su danas organizatori.

Beograd će, kako su naveli, za vikend 48 sati biti prestonica klupske scene uz nastupe globalno najtraženijih izvodjača iz različitih delova Evrope i sveta.

Neki do izvodjača su Nina Kravic, Štefan Bodžin, DVS1, Di džej Tenis (DJ Tennis), Kristijan Molnar, Ejdžents of tajm (Agents of Time) i Di džej Bon (DJ Bone).

Festival se održava na nekoliko lokacija u Beogradu – hangar Matrez, klubovi Dragstor (Drugstore), 20/44, half, Dot, Ben Akiba, Silosi Beograd.

Pored glavnog muzičkog programa, u okviru festivala održaće se i tradicionalna dvodnevna No slip konferencija, na kojoj će biti reči o najaktuelnijim temama u vezi sa muzičkom i festivalskom industrijom, navode organizatori.

Svi dnevni sadržaji, paneli i radionice su besplatni i otvoreni za posetioce, a održavaće se u prostoru Marš open spejs (Marsh Open Space) u Cetinjskoj, u petak i subotu od 13.00 do 18.00.

Program konferencije i nastupa dostupni su na sajtu festivala.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x