Počinje Grdeličko kulturno leto, koncerti Miroslava Ilića, Kerbera, Bojana Marovića

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Najvreliji mesec u godini, juli, meštanima Grdelice donosi i tradicionalni manifestaciju “Grdeličko kulturno leto”, koje počinje nastupom Miroslava Ilića 9. jula, a završava se 22. koncertom  Bojana Marovića. U toku jula Dom kulture u Grdelici oganizovaće ukupno 12 manifestacija sa ciljem da se građani ovog mesta na jugu Srbije zabave, opuste i uživaju.

Kako je saopštio organizator, Dom kulture Grdelica, “Grdeličko leto” otvara popularni pevač narodne muzike Miroslav Ilić koji će na Trgu u ovom mestu održati celovečernji koncert sa početkom u 21 sat. Njegov nastup planiran je za subotu, 9. jul.

Sutradan, 10. jula na Trgu nastupa legendarna niška rok grupa Kerber, a njihov koncrt počinje takođe u 21 sat.

Na istom mestu, 11. jula nastupa leskovački crkveni ansambl “Branko”, a 12. jula sa početkom u 18.30 biće organizovan Sajam vina i roštilja, istog dana u 21 sat Grdeličane će zabavljati “Siki i bend”.

“Grdelička regata” po Južnoj Moravi počinje u subotu, 16 jula u podne, istog dana na bazenu u ovom gradu u 19.30 organozovaće se MOTO SKUP, nakon čega će, od 20.30 okupljene zabaviti grupa Fleshback.

Na Trgu u Grdelici 18. jula od 20.30 građani će moći da uzivaju u poeziji i muzici, u okviru muzičko-poetske večeri, a 20. jula od 21 sat uz Grčko veče i koncert Gogija Lagune.

Kulturno leto u Grdelici završava se 22. jula kada će na centralnm gradkom Trgu nastupiti Bojan Marović od 21 sat.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x