Počinje trka za”Cvetom”, najprestižnijom nagradom u turizmu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Turistička organizacija Srbije (TOS) otvorila je konkurs za nagradu „Turistički cvet 2023“. Nagrada “Turistički cvet” ove godine se dodeljuje 38. put, dok su kategorije na konkursu ostale nepromenjene u odnosu na prošlogodišnje.

Najbolji u turizmu Srbije takmičiće se u 7 kategorija:

1. Turistička organizacija; 2. Turistička manifestacija; 3. Turistička agencija; 4. Ugostiteljski objekat za smeštaj: Hotel / Ostali ugostiteljski objekti za smeštaj; 5. Pravni subjekt za doprinos unapređivanja turističke ponude i promocije turizma; 6. Influenser / Bloger; 7. Elektronski ili štampani medij, za predstavljanje Srbije kao turističke destinacije.

“Izuzetnost svih zaposlenih u turističkoj privredi Srbije, razvijanje turističkih noviteta, posvećenost i predanost zajedno su doprineli ukupnom uspehu Srbije kao turističke destinacije, a sada je došlo vreme da se trud i zalaganje nagradi”, kažu u TOS.

Prijave za nagradu „Turistički cvet 2023“ počeće od 25. septembra, pa TOS poziva  sve da se prijave na konkurs za najprestižniju nagradu u oblasti turizma u Srbiji.

Sve prijave se dostavljaju putem onlajn platforme www.turistickicvet.rs

Kandidati će moći da se prijave do 14. oktobra 2023., nakon čega će se pristupiti glasanju od strane publike, a zatim i stručnog žirija.

Sredinom decembra na svečanoj ceremoniji proglasiće se pobednici i dodeliti nagrade.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x