Podrška Vučiću i njegovom sinu i od predsednika Skupštine grada Niša

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: instagram profil Aleksandra Vučića
Podelite vest

Predsednik Skupštine grada Niša dr Boban Džunić osudio je napad na sina predsednika Srbije, Danila Vučića, zbog toga što je  otišao na proslavu Dana Republike Srpske u Banja Luku i Istočno Sarajevo.

“Najstrašniji i sramotni napadi na Danila Vučića sina predsednika RS Aleksandra Vučića se nastavljaju!
Satanizacija porodice Vučić u tajkunskim medijima traje i sve je žešća pa čak i sada kada su za nama najradosniji praznici našeg naroda udaraju po bratu Andreju, ocu, majci, deci?!
Gde će vam duša hejteri, bagro ?! Nemate nista ljudskog u sebi kada imate toliko niskih strasti da i po deci udarate!!!
Ne mogu ništa predsedniku pa hajde prljavim kampanjama da udaraju po detetu i to medijskim linčovanjem!
I to ne jednom, nego godinama unazad, kriv je Danilo samo zato sto je sin Aleksandra?
A biće da vam je kriv, jer je za razliku od vas koji bi da ga linčujete, rodoljub, vernik, uzorno dete, dete koje voli svog oca, svoju Srbiju i svoju veru!
Danilo, glavu gore, ti imaš oca koji je uzor poštenja a imaš i nas koji smo sa vama zauvek!!!
Život je borba, bori se i uspećemo!” – napisao je dr Džunić na svojoj fb strani.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je fotografiju sa sinom Danilom na svom Instagramu i odgovorio na napade zbog toga što je njegov prvenac otišao na proslavu Dana Republike Srpske u Banja Luku i Istočno Sarajevo.

– Ovo smo moj prvenac Danilo i ja. Slikali smo se u okolini manastira Hilandar pre dva dana. Odmah posle toga krenuli su najodvratniji napadi ne samo na mene, već i na moje dete zato što je otišao na proslavu Dana Republike Srpske u Banja Luku i Istočno Sarajevo. Lagali su podjednako i tajkunski mediji u Beogradu, i zagrebački i sarajevski, kako je deo zvanične delegacije Srbije, kako to ni Staljin ni Tito nisu radili, a odlazak na oba mesta bila je samo Danilova želja i ništa više. Uzgred, kao otac, ponosan sam što je mom starijem sinu ljubav prema Republici Srpskoj i našem narodu na KiM važnija od svih drugih stvari i nadam se da sam makar malo doprineo vaspitavajući ga na takav način. A sad, pišite šta hoćete. Živela Srpska, živela Srbija! – napisao je Vučić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x