POKS Beograd: Ponavljanje izbora u Beogradu je neupitno za sve one i u vlasti i u opoziciji kojima je stalo do časti i poštenja!

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Svi smo mi svesni da su izbori pokradeni, da je 17. decembra narodu nasilno oduzeta slobodna volja i da je došlo do niza ozbiljnih i nedopustivih malverzacija.

Nakon svega, nedopustivo je da još dozvolimo i uplitanje stranih entiteta u unutrašnje poslove naše države. To predstavlja ozbiljno narušavanje suvereniteta i autonomije. Umesto toga, rešavanje internih problema mora da ostane u nadležnosti domaćih institucija. No da bi to moglo da se ostvari, neophodno je da te institucije ostanu imune na sve vrste političkih pritiska, kako unutrašnjih od strane vlasti, tako i spoljašnjih koji dolaze iz EU.

Iz svega možemo zaključiti, da je bilo krađe, bilo je, da je bilo raznih propusta, malverzacija i izbornog inžinjeringa, bilo je, ali u našoj državi da nam neko drugi iz EU kroji kapu, to je nedopustivo. Bez obzira na to da li će Jerković ili neko treći podržati vlast, ponavljanje izbora u Beogradu je neupitno za sve one i u vlasti i u opoziciji kojima je stalo do časti i poštenja!“, izjavio je Narodni poslanik i potpredsednik POКS, Vladimir Đorđević.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x