POKS: Nismo podržali SNS u formiranju vlasti u Pirotu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) demantovao je danas informacije da je u Pirotu podržao formiranje lokalne vlasti.

“Nije istina da sam glasao za rukovodstvo Srpske napredne stranke (SNS) u Pirotu. Kao odbornik POKS glasao sam protiv izbora predsednika Skupštine i drugih funkcionera. To će se potvrditi i u mom daljem javnom delovanju u skupštini opštine Pirot”, naveo je odbornik i predsednik Opštinskog odbora POKS u Pirotu Miloš Todosijević, piše u saopštenju POKS-a.

Todosijević je naveo i da POKS nije, niti može biti u vlasti sa SNS, strankom koja rasprodaje srpsku teritoriju, državne, ekonomske i ekološke resurse i de fakto priznaje lažnu državu Kosovo i želi na mala vrata da vrati Rio Tinto u Srbiju.

“Moja stranka, niti ja, niti bilo ko iz koalicije NADA nikada ne možemo podržati takvu veleizdajničku politiku”, ocenio je Todosijević.

POKS je u saopštenju naveo da ima odbornike u preko 20 opština i gradova u Srbiji i da ni u jednoj lokalnoj samoupravi nije podržao SNS iako je bio pozvan u većini njih.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x