POKS podnosi krivičnu prijavu zbog navodnog pokušaja SNS da podmiti odobornike dr Nestorovića

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube POKS printscreen
Podelite vest

Pokret obnove Кraljevine Srbije (POКS) saopštio je da će podneti krivičnu prijavu povodom tvrdnji doktora Branimira Nestorovića da su njegovim odbornicima nuđene stotine hiljada evra da podrže vlast Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu.

Sačekali su, kažu, deset dana da vide da li će tužilaštvo na ove optužbe reagovati po službenoj dužnosti, ali pošto se to nije desilo, POKS će podneti prijavu.

“Reč je o krivičnom delu nuđenja mita i umesto da tužilaštvo reaguje po službenoj dužnosti, ništa se nije dogodilo, jer ne živimo u pravnoj, nego u naprednjačkoj zemlji, u kojoj institucije države više ne postoje. Zbog toga ćemo mi podneti krivičnu prijavu protiv NN lica iz SNS, a bilo bi korisno kao glavni svedok da se profesor Nestorović izjasni ko je nudio mito i policiji olakša posao”, izjavio je predsednik POКS Vojislav Mihailović.

“SNS je i pored razotkrivene izborne krađe izgubila većinu sa SPS u Beogradu, a sada pokušava nečasnim radnjama, kupovinom odbornika da izigra izbornu volju građana i ponovo se domogne vlasti u našoj prestonici. To ih može skupo koštati, kao Slobodana Miloševića 1996, kada je na sličan način počeo njegov kraj”, dodao je Mihailović, nekadašnji gradonačelnik Beograda.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x