POKS: Predsednik PO Vitine prijavio Srbina policiji Kosova jer je odbio da ode na miting SNS

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube POKS printscreen
Podelite vest

Pokret obnove Кraljevine Srbije (POКS) pozvao je danas Vladu Srbije da odmah smeni predsednika Privremenog organa (PO) opštine Vitina Božidara Dejanovića jer je tamošnjoj policiji prijavio Gorana Pejića da poseduje nelegalno oružje zato što je odbio da ide na miting Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu.

“Našem simpatizeru su nakon pretresa kuće pronađena dva komada naoružanja za koja je priznao da ima jer se plašio za svoju i bezbednost svoje dvoje dece, žene i oca koji žive sa njim, zbog stalnih napada i provokacija Albanaca u ovoj srpskoj enklavi na jugu Кosova”, rekao je predsednik POKS Vojislav Mihailović u pisanoj izjavi.

Kako je naveo, “tužno je da ga je prijavio njegov sunarodnik u paničnom strahu da mora ispuniti kvotu za miting SNS koju mu je ta stranka dala”.

Mihailović je rekao da to govori dokle je spreman da ide predsednik Srbije Aleksandar Vučić radi svojih sebičnih interesa kad svađa i Srbe sa Кosova i Metohije kojima je goli životi u opasnosti.

“Izveštavaćemo Skupštinu Srbije i javnost o svemu što se dešava pogotovo jer je Dejanović najavio osvetu nad našim članovima i pristalicama zbog zahteva da bude smenjen”, naglasio Mihailović.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x