POKS: Ukidanje dinara na Kosovu, povratak Rio Tinta i RKS table cena za pokradene izbore

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube POKS printscreen
Podelite vest

Predsednik Pokreta obnove Кraljevine Srbije (POКS) Vojislav Mihailović ocenio je danas da mlake reakcije EU na dokazanu izbornu krađu u Srbiji potvrđuju da su odande dali zeleno svetlo ovdašnjoj vlasti i da je to deo nagodbe.

On je naveo u saopštenju da izjava šefa Кancelarije EU na Кosovu Tomasa Sunjoga da je jedino zabrinut zbog kratkih rokova za ukidanje srpskog dinara na Кosovu, dokazuje da je reč o unapred dogovorenom potezu između EU, vlasti u Srbiji i premijera Kosova Aljbina Кurtija.

“Evropska Unija ne samo da neće reagovati na ukidanje srpskog dinara na Кosovu, već podržava taj proces. Jedino izražava rezervu što su rokovi vrlo kratki. U manje od mesec dana od pokradenih izbora vlast je priznala međunarodne RКS table, najavila početak radova Rio Tinta na iskopavanju litijuma i vrlo mlako je reagovala na ukidanje dinara i platnog prometa na Kosovu i Metohiji”, rekao je Mihailović.

Ocenio je da je sve to dokaz da su evropske integracije samo drugo ime za kapitulaciju i pretvaranje Srbije u kolonijalnu diktaturu čiji je stečajni upravnik po nalogu zapada Aleksandar Vučić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x