POKS: Živimo dugogodišnje satiranje naših istorijskih i kulturnih vrednosti

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube POKS printscreen
Podelite vest

“Prema rečima Aleksanda Šapića, radovi mogu da se nastave na izgradnji podzemne garaže u Vlajkovićevoj ulici, jer je rešen problem arheoloških ostataka koji su pronađeni. Ova lokacija je deo arheološkog nalazišta „Antički Singidunum“ i na tom tlu su naslagani vekovi naše državnosti, koje će da prekriju izduvni gasovi i motorno ulje po završetku SNS projekta. Šapić je koncesiju dao Кinezima, a u javnosti nije poznat rezultat arheološkog istraživanja, ko ga je sproveo, kada i kako.

Da li je u potpunosti završeno skeniranje zemljišta, gde su snimci i kakvi su rezultati istih, ima li još i kakvih ostataka. Živimo dugogodišnje satiranje naših istorijskih i kulturnih vrednosti jer je sticanje dobiti i bogaćenje za vlast, partiju i bratiju iznad svega. Investitorski urbanizam divlja, grad je devastiran, sivilo Beograda je naša svakodnevnica.

Svi ti tajni i štetni ugovori koje potpisuju na štetu Beograda i Beograđana, naći će se u našim rukama i nek budu sigurni da će se svi odgovorni uhapsiti i procesuirati!“, poručio je Vladimir Đorđević, Narodni poslanik i potpredsednik Pokreta obnove Кraljevine Srbije.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x