Policija zaplenila 520 kilograma marihuane kod Niša

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: MUP Srbije
Podelite vest

Niška policija uhapsila je muškarca u čijem je automobilu pronadjeno 520 kilograma marihuane sa Kosova. Kako se navodi u saopštenju, droga je bila spakovana u 134 paketa i bila je namenjena za dalju prodaju po gradovima Srbije.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin čestitao je na toj akciji i najavio da će “žestoka borba” policije sa narko-dilerima biti nastavljena.

“Bilo da je Srbija tranzitna zemlјa ili krajnja destinacija za prodaju narkotika, sa istom odlučnošću i borbom uhapsićemo svakog ko unosi i prodaje drogu u našoj zemlјi. Srbija nije i neće biti sigurno mesto za prodaju narkotika niti sigurno mesto za njihovu dalјu distribuciju. Srbija nikada neće biti sigurno mesto za narko-dilere i trgovinu narkoticima”, naveo je ministar.

Ministar Vulin je naglasio da je svaka zaplena narkotika za policiju veliki uspeh i velika pobeda i najavio da marihuana u Srbiji neće biti legalizovana.

“Iskreno se zalažem za to da se prodaja droge maloletnom licu sankcioniše i tretira kao pokušaj ubistva”, poručio je Vulin.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x