Policijskim upravama u Srbiji 70 novih vozila za prevoz pritvorenika (FOTO)

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin uručio je u Nastavnom centru „Makiš“, ključeve 70 specijalnih vozila, marica, predstavnicima 27 policijskih uprava, radi još uspešnijeg obavljanja policijskih poslova i patrolnih delatnosti…

„Radi unapređenja kapaciteta policije za još efikasnije delovanje na sprečavanju krivičnih dela i prekršaja, a posebno radi održavanja stabilnog javnog reda i mira, danas smo 70 specijalnih vozila, marica, obezbedili za sve policijske uprave. Ova nova, moderna specijalna vozila imaju veliki značaj u zakonitoj primeni policijskih ovlašćenja i obavljanju policijskih poslova“, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

„Zahvaljujući razumevanju i podršci predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Ministarstvo unutrašnjih poslova nastavlja da se razvija, da obnavlja svoju opremu, vozila, oruđe i oružje, da podiže svoju infrastrukturu na viši nivo. Moj cilj kao ministra unutrašnjih poslova je upravo taj da u potpunosti obnovimo i unapredimo svoje kapacitete kako bi građani Srbije bili još sigurniji i bezbedniji, ali kako bi i svi moji policajci bili još sigurniji i bezbedniji tokom obavljanja policijskih zadataka.

Ovih 70 specijalnih vozila, marica, rasporedili smo u svih 27 policijskih uprava

Hoću da svaki moj policajac na lokalu, u svakom gradu i opštini obavlja svoje policijske poslove još bolje i efikasnije, ali hoću i da ima najbolje uslove za rad“, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, kome su u Nastavnom centru „Makiš“ prezentovane tehničke i radne karakteristike specijalnih vozila.

Nabavljena specijalna vozila, marice, su najsavremenija kombi vozila napravljena po međunarodnim standardima za prevoz lica lišenih slobode.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Коментари
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x