Policijskim upravama u Srbiji 70 novih vozila za prevoz pritvorenika (FOTO)

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: MUP Srbije
Podelite vest

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin uručio je u Nastavnom centru „Makiš”, klјučeve 70 specijalnih vozila, marica, predstavnicima 27 policijskih uprava, radi još uspešnijeg obavlјanja policijskih poslova i patrolnih delatnosti…

„Radi unapređenja kapaciteta policije za još efikasnije delovanje na sprečavanju krivičnih dela i prekršaja, a posebno radi održavanja stabilnog javnog reda i mira, danas smo 70 specijalnih vozila, marica, obezbedili za sve policijske uprave. Ova nova, moderna specijalna vozila imaju veliki značaj u zakonitoj primeni policijskih ovlašćenja i obavlјanju policijskih poslova”, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

„Zahvalјujući razumevanju i podršci predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Ministarstvo unutrašnjih poslova nastavlјa da se razvija, da obnavlјa svoju opremu, vozila, oruđe i oružje, da podiže svoju infrastrukturu na viši nivo. Moj cilј kao ministra unutrašnjih poslova je upravo taj da u potpunosti obnovimo i unapredimo svoje kapacitete kako bi građani Srbije bili još sigurniji i bezbedniji, ali kako bi i svi moji policajci bili još sigurniji i bezbedniji tokom obavlјanja policijskih zadataka.

Ovih 70 specijalnih vozila, marica, rasporedili smo u svih 27 policijskih uprava

Hoću da svaki moj policajac na lokalu, u svakom gradu i opštini obavlјa svoje policijske poslove još bolјe i efikasnije, ali hoću i da ima najbolјe uslove za rad”, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, kome su u Nastavnom centru “Makiš” prezentovane tehničke i radne karakteristike specijalnih vozila.

Nabavlјena specijalna vozila, marice, su najsavremenija kombi vozila napravlјena po međunarodnim standardima za prevoz lica lišenih slobode.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x