Ponoš odgovorio koliko je stariji od Vučića

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto. FB Zdravko Ponoš
Podelite vest

Lider stranke Srbija centar Zdravko Ponoš odgovorio je na mreži X koliko je u stvari stariji od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, odgovarajući na Vučićevu izjavu da su svi lider opozicije, a naročito Ponoš, znatno stariji od njega.

“Hvali Vučić, kao svoje dostignuće, da sam stariji od njega 15-20 godina. Slaže i tako banalnu stvar. Karakter. Obukao sam uniformu 1977, sa 15 godina, Vučić je tada imao sedam. Kad je Vučić 1992. ušao u politiku, doduše kao donosilac bureka Šešelju, ja sam bio u ratnoj uniformi. Nosio sam je u svim ratovima na koje je on huškao. On je u tim ratovima nosao kišobran i hulahopke. U politici je 40 godina. I dalje priča o ratovima. Muškarčina. Da neće sad sa 53 godine konačno da obuče uniformu”, napisao je Ponoš.

Predsednik Srbije je gostovao na televiziji Pink gde je veći deo svog nastupa posvetio kritikama i vređanju opozicije, pa je između ostalog rekao da lideri opozicionih stranaka tvrde da nude nešto novo, a svi su stariji od njega.

Imenom je pomenuo lidera SSP Dragana Đilasa koji je kaže stariji nekoliko godina, dok je Ponoš, prema Vučićevoj tvrdnji stariji 20 godina.

Ponoš je inače rođen 1962. godine, Đilas 1967, liser DS Zoran Lutovac 1964, a Vučić 1970. godine.

Ostali lideri opozicionih stranaka među kojima su Marinika Tepić, Miroslav Aleksić, Radomir Lazović, Pavle Grbović, Vuk Jeremić, Boško Obradović, Milica Đurđević Stamenkovski, Miloš Jovanović i mnogi drugi, mlađi su od predsednika države.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x