Stamatović: Postoji želja da se saradnja produbi u oblasti ekonomije, turizma, kulture i sporta

Potvrđeno prijateljstvo srpskog i ruskog naroda

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Foto: Zdrava Srbija

Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović i predsednik Izvršnog odbora stranke Arsen Đurić boravili su u Moskvi i pritom u nekoliko sastanaka sa zvaničnicima Ruske Federacije još jednom potvrdili neraskidive istorijske veze između srpskog i ruskog naroda, dobivši uveravanja ruske strane da će tako biti i u budućnosti.

“Prilikom nedavne posete zamenika premijera Ruske Federacije Jurija Borisova Srbiji i Zlatiboru, dobili smo potvrdu snage zajedništva naša dva naroda uz želju da se ta saradnja produbi u oblasti ekonomije, turizma, kulture i sporta. Spajaju nas zajedničke vrednosti i sve one duhovne vrline po kojima su poznati slovenski narodi” rekao je Stamatović, naglasivši da je upravo opština Čajetina, u kojoj je sedište Zdrave Srbije, prva u Srbiji osnovala Kancelariju za saradnju sa Ruskom Federacijom.

Tokom posete Moskvi, delegacija Zdrave Srbije je razgovarala i sa Andrejem Leonidovičem Krasovim, zamenikom predsednika Komiteta odbrane Ruske Dume, sa kojim je postignuta puna saglasnost o brojnim geopolitičkim temama i pitanjima od značaja za

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Коментари
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x