Poziv Ugostiteljima da se prijave radi realizacije šeme dodele vaučera

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija će u 2021. godini, sedmu godinu za redom, realizovati Uredbu o uslovima i načinu dodele i korišćenja sredstava za podsticanje unapređenja turističkog prometa domaćih turista na teritoriji Republike Srbije.

Uslugu smeštaja mogu da pružaju preduzetnik, privredno društvo, drugo pravno lice, fizičko lice, kao i zdravstvena ustanova koji pružaju usluge smeštaja u skladu sa zakonom, a koji su evidentirani u centralnom informacionom sistemu u oblasti ugostiteljstva i turizma (E-turista) i koji uredno vode evidenciju korisnike vaučera, kao korisnike usluge smeštaja, u centralnom informacionom sistemu (e-turista).

Svi zainteresovani Ugostitelji koji ispunjavaju uslove u realizaciji šeme dodele vaučera potrebnu dokumentaciju dostavljaju na adresu resornog Ministarstva (Omladinskih brigada 1, 11070 Novi Beograd).

Ugostitelji se mogu prijavljivati tokom čitavog perioda trajanja akcije šeme dodele vaučera, a Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija će na svojoj internet stranici objaviti prvu listu Ugostitelja koji učestvuju u realizaciji šeme dodele vaučera najkasnije do 31. decembra 2020. godine koja će se sedmično ažurirati.

Prijavljivanje građana za boravak od minimum pet noćenja u prijavljenim objektima će se vršiti od 01. januara do 15. oktobra 2021. godine ili do utroška raspoloživog broja vaučera. Vaučeri se mogu koristiti zaključno sa 20. novembrom 2021. godine.

Brojevi telefona putem kojih možete dobiti dodatna objašnjenja su: 011/2606576 i 011/2606521

Na sledećim linkovima možete da preuzmete dokumentaciju koja je potrebna za prijavu:

Lista dokumenata

  1. Obaveštenje – Poziv ugostiteljima 97 KB DOC
  2. Obrasci prijava za ugostitelje 108 KB DOC
  3. Obrazac izjave 1 35.5 KB doc
  4. Obrazac izjave 2 35.5 KB doc

Izvor: zlatibor.org.rs

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x