“Praviti promenu na bolje”, jubilej fondacije Nj.K.V. princeze Katarine u Srbiji

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

U ovoj godini koja je skoro iza nas, Fondacija NJ.К.V. Princeze Кatarine u Srbiji obeležila je 20 godina predanog rada na dobrobiti i boljitku naroda Srbije i Republike Srpske.

Film „Praviti promenu na bolje“ je sažeta rekapitulacija svega što su Fondacija NJ.К.V. Princeze Кatarine u Beogradu i kancelarije Humanitarne organizacije Lajflajn u Čikagu, Njujorku, Torontu, Londonu i Atini, koje sve rade pod pokroviteljstvom Njenog Кraljevskog Visočanstva, ostvarili, vođeni i inspirisani posvećenošću NJ.К.V. Princeze Кatarine humanitarnom radu i pružanju pomoći onima kojima je to najpotrebnije, bez obzira na njihov pol, veru, rasu, starost ili etničku pripadnost.

„Veoma sam ponosna na moju Fondaciju u Srbiji. Izuzetno sam ponosna na narod Srbije, zbog njegove hrabrosti. Prošli smo mnogo toga i još uvek uspevamo da se nasmejemo. Moj narod je uvek u mojim mislima, mojim molitvama i u mom srcu. Hvala vam svima koji ste mi pomogli da učinim svet boljim. Zahvaljujem svima u kancelarijama Humanitarne organizacije Lajflajn širom sveta što mi pomažu u tome i što veruju u mene. Najviše hvala mom suprugu što mi je pružio ovu priliku da pomognem. Zahvalna sam na svakom trenutku kojim mogu da  promenim nečiji život na bolje. Cenim svaki momenat ovih dvadeset godina i unapred se radujem još mnogim uspešnim godinama u budućnosti. Svako od vas je dotakao moj život na različite načine i podržao misiju moje Fondacije da pomaže svima kojima je pomoć potrebna. Osmesi koje dobijam od ljudi kojima pomažemo su moj najveći dar. Moj suprug i ja ćemo nastaviti da radimo na stvaranju bolje budućnosti za našu zemlju i naš voljeni narod. Bog vas sve blagoslovio“, izjavila je Princeza Katarina ovim povodom.

U filmu ćete čuti i izjave lekara koji dugo godina podržavaju rad Njenog Кraljevskog Visočanstva: prof. dr Ide Jovanović, članice Кraljevskog medicinskog odbora, prof. dr Aleksandra Ljubića, člana Кraljevskog medicinskog odbora, Doc. dr Ane Jovićević, članice Кraljevskog medicinskog odbora i prof. dr Dušice Babović, iz Mejo klinike.

Film ima i verziju na engleskom jeziku.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x