„Praviti promenu na bolje“, jubilej fondacije Nj.K.V. princeze Katarine u Srbiji

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

U ovoj godini koja je skoro iza nas, Fondacija NJ.K.V. Princeze Katarine u Srbiji obeležila je 20 godina predanog rada na dobrobiti i boljitku naroda Srbije i Republike Srpske.

Film „Praviti promenu na bolje“ je sažeta rekapitulacija svega što su Fondacija NJ.K.V. Princeze Katarine u Beogradu i kancelarije Humanitarne organizacije Lajflajn u Čikagu, Njujorku, Torontu, Londonu i Atini, koje sve rade pod pokroviteljstvom Njenog Kraljevskog Visočanstva, ostvarili, vođeni i inspirisani posvećenošću NJ.K.V. Princeze Katarine humanitarnom radu i pružanju pomoći onima kojima je to najpotrebnije, bez obzira na njihov pol, veru, rasu, starost ili etničku pripadnost.

„Veoma sam ponosna na moju Fondaciju u Srbiji. Izuzetno sam ponosna na narod Srbije, zbog njegove hrabrosti. Prošli smo mnogo toga i još uvek uspevamo da se nasmejemo. Moj narod je uvek u mojim mislima, mojim molitvama i u mom srcu. Hvala vam svima koji ste mi pomogli da učinim svet boljim. Zahvaljujem svima u kancelarijama Humanitarne organizacije Lajflajn širom sveta što mi pomažu u tome i što veruju u mene. Najviše hvala mom suprugu što mi je pružio ovu priliku da pomognem. Zahvalna sam na svakom trenutku kojim mogu da  promenim nečiji život na bolje. Cenim svaki momenat ovih dvadeset godina i unapred se radujem još mnogim uspešnim godinama u budućnosti. Svako od vas je dotakao moj život na različite načine i podržao misiju moje Fondacije da pomaže svima kojima je pomoć potrebna. Osmesi koje dobijam od ljudi kojima pomažemo su moj najveći dar. Moj suprug i ja ćemo nastaviti da radimo na stvaranju bolje budućnosti za našu zemlju i naš voljeni narod. Bog vas sve blagoslovio“, izjavila je Princeza Katarina ovim povodom.

U filmu ćete čuti i izjave lekara koji dugo godina podržavaju rad Njenog Kraljevskog Visočanstva: prof. dr Ide Jovanović, članice Kraljevskog medicinskog odbora, prof. dr Aleksandra Ljubića, člana Kraljevskog medicinskog odbora, Doc. dr Ane Jovićević, članice Kraljevskog medicinskog odbora i prof. dr Dušice Babović, iz Mejo klinike.

Film ima i verziju na engleskom jeziku.

 

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Коментари
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x