Predstava Lari Tompson u Teatru Levo u nedelju 11. juna povodom deset godina od premijere

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube Vojislav Lakovic printscreen
Podelite vest

Predstava “Lari Tompson” po tekstu Dušana Kovačevića, u izvođenju beogradskog Teatra Levo, biće u čast deset godina od premijere jubilarno izvedena u nedelju 11. juna u 20.30 časova u Teatru Levo (Resavska 11).

Pozorište je poručilo da ta predstava “sve te godine opstaje zahvaljujući entuzijazmu ansambla i podršci publike koja uporno i s radošću puni salu ovog kultnog beogradskog kamernog teatra”.

“Parafrazirajući autora komada predstava traži od nas da se zapitamo šta bi bilo kada bi jedne noći jedan glumac koji treba da igra predstavu, odluči zbog zgađenosti nad samim sobom i društvom u kome živi sebi da prekrati muke”, piše u najavi.

Uz to i pitanje: “Šta bi se stvarno dogodilo kad bi se stvarno dogodilo da se jedne večeri u jednom pozorištu ne bi odigrala predstava koja bi trebalo da se odigra?”.

“Ovo je priča o ljudima koji nisu živi, već samo imaju osobine živih ljudi, viđamo takve ljude svaki dan po ulicama, parkovima, u pozorištima, na poslu i živeći tako svoje prividne živote suočavaju se sa istinom: il’ smo kod nas, il’ nas nema. Ovo je priča o glumcu i priča o svakom od nas koji, uprkos svemu, trajemo, igramo hiljadu tuđih života i nakon svake predstave imamo prelom duše”, napisalo je pozorište.

Rezervacije na broj telefona 0642371417 su obavezne.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x